Nemáte přesnou představu jak ATP test vypadá, jak se vyhodnotí a jak byste ho mohli zavést ve Vašem podniku? Věřte, že podrobné znalosti má opravdu málokdo. Ale není to žádný problém, obrátíte-li se na nás – součástí systému je i kompletní podpora týmu specialistů z naší firmy a od výrobce.
- Nejprve Vám představíme a předvedeme celý systém a jeho možnosti, prodiskutujeme s Vámi Vaše nároky a potřeby provozu. Pomůžeme Vám s výběrem nejvhodnější aplikace pro Vaše podmínky.
- V případě Vašeho zájmu může následovat zapůjčení přístroje na 2-3 týdny a Vaše zkoušení v reálném provozu.
- Dále probereme možnosti financování nákupu a provozu systému (pronájem, dlouhodobé objednávky apod.), abyste dosáhli nejvýhodnějších možných cen.
- Pokud se rozhodnete systém pořídit, následuje podrobné zaškolení obsluhy. A poté samozřejmě dlouhodobá spolupráce, kdy jsme Vám kdykoliv k dispozici při řešení jakýchkoliv dotazů, připomínek, nejasností, nebo technických záležitostí.
Průvodce ATP systémem SystemSURE
Každý nový uživatel obdrží se systémem tištěného PRŮVODCE, kde jsou obsaženy základní informace pro správné použití a úspěšné zavedení ATP testu:
- Princip ATP testů (popis bioluminiscence, interpretace výsledků atd.)
- Správné použití systému (odběr vzorků, výběr vzorkovacích míst)
- Stanovení limitních hodnot a nápravných opatření (návaznost na HACCP/ISO)
- Zajištění spolehlivosti výsledků
- …a mnoho dalšího
Zaškolení
Automatickou součástí pořízení systému je kompletní zaškolení obsluhy, vysvětlení způsobu odběru vzorku a ovládání přístroje. Pokud budete používat počítačové programy, které jsou součástí dodávky, pomůžeme Vám s jejich nastavením a vysvětlíme jejich ovládání. Samozřejmě není problém kdykoliv později zaškolení zopakovat nebo doplnit podle potřeby.
Služba
Pokud se nechcete sami podrobně zabývat problematikou zavedení ATP testů do Vaší výroby, máte možnost využít naší volitelné služby. V rámci této služby Vám pomůžeme připravit systém tak, aby byl připraven k ostrému provozu. Jedná se především o asistenci při vytipování kontrolních míst, stanovení vhodných limitů, přípravu vzorkovacího plánu, rozběhnutí zkušebního provozu a jeho vyhodnocení. Hotový systém pak už jen začleníte do HACCP/ISO.